Ga naar Homepagina
Pannenkoek Culinair

High tea Ede

Heerlijk ontspannen met een high tea in Ede

Voor een gezellige high tea in Ede spreekt u af bij pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’. U kunt vanaf zes personen reserveren en zo een unieke middag beleven. Uw verjaardag, een vrijgezellenfeest, een familiedag of een afscheid, elke gelegenheid is geschikt voor dit uitgebreide arrangement in Britse stijl. Wij verwennen u graag met lekkere thee en diverse zoete en hartige hapjes, terwijl u heerlijk ontspant op ons mooie landgoed. Voor de leukste high tea in Ede reserveert u vandaag nog bij pannenkoekenboerderij ‘Kernhem’.

High tea in Lunteren voor elke gelegenheid

De mooiste high tea van Lunteren vindt u in Ede bij pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’. U bent van harte welkom op ons stijlvolle landgoed dat een lange historie kent. Onze gastvrije medewerkers serveren een keur aan smaakvolle hapjes op fraai versierde etagères en schenken de thee in een porseleinen servies. Of u nu voor een speciale gelegenheid als een verjaardag komt of zomaar een middagje met vrienden wilt doorbrengen, met dit arrangement beleeft u absoluut een bijzondere tijd. Reserveer vandaag nog en geniet direct van de gezelligheid die onze unieke high tea bij Lunteren u biedt.

Zie ook: Pannenkoekenhuis Ede en Pannenkoekenrestaurant Bennekom

Puur genieten met high tea in Ede

Wilt u eens een echte high tea in Ede ervaren? Reserveer dan bij pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’. De high tea komt van oorsprong uit Groot-Brittannië dat ook wel de bakermat van de theeceremonieën wordt genoemd. Het arrangement bestaat uit zoetigheden als taartjes, scones en cake en voor de hartige smaak serveren we bijvoorbeeld quiches en soep. U maakt een keuze uit diverse theesoorten en kunt het geheel een extra feestelijk tintje geven met een glaasje prosecco of champagne. We maken het geheel mooi op en schenken de thee in een speciaal servies. Zo geniet u ten volle van uw high tea in Ede.

Unieke locatie op landgoed Speelkamer in restaurant voor de kinderen
Uitermate geschikt voor feesten, buffetten en huwelijk Gezellige buitenspeeltuin
Voldoende parkeergelegenheid Diverse wandelroutes in de omgeving

High tea bij Lunteren op en top gezellig

Een high tea reserveren bij Lunteren is een goed idee als u iets zoekt voor een speciale gelegenheid. Pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’ in Ede biedt speciale arrangementen voor groepen vanaf zes personen. Heeft u een verjaardag, een babyshower of een jubileum te vieren? Elke gelegenheid is geschikt, want er valt voor iedereen wat te genieten. Heerlijkheden als hartige hapjes en zoetigheden, smaakvolle theesoorten en misschien zelfs een glaasje bubbels, maken dat u zich op uw gemak voelt en ontspant. Ook als u gewoon onder elkaar wilt zijn om even bij te praten, geeft deze high tea bij Lunteren net dat gezellige tintje extra.