Informatie m.b.t. het corona-virus

Afhalen:
Nu wij weer open zijn is afhalen ook mogelijk. U kunt kiezen uit al onze pannenkoeken om af te halen. Andere gerechten kunnen helaas niet afgehaald worden. Doe uw bestelling bij voorkeur per e-mail: of via telefoonnummer: 0318 – 65 18 12.

Plaats uw bestelling tijdig en vermeldt ook uw voorkeur voor het afhaaltijdstip. Ook bij afhalen betaald u bij voorkeur contactloos, via de pin.
Op deze pagina vindt u alle pannenkoeken die u kunt afhalen: Pannenkoeken.
En ook de specialiteiten pannenkoeken kunt u gewoon afhalen, die vindt u hier: Specialiteiten
En de kinderpannenkoeken natuurlijk hier: Kinderen


Openingstijden:

Wij zijn op de gebruikelijke tijden geopend:
Van dinsdag tot en met zondag van 12:00 - 20:30 uur en maandag dus gesloten.

Vanaf 1 juli kunt u weer gewoon langskomen. Dat betekend het volgende. Vanaf 6 personen is het vanwege de beschikbaarheid altijd verstandig om te reserveren per telefoon: 0318 – 65 18 12.
Bij minder dan 6 personen kunt u net als altijd gewoon langskomen. Wij noteren wel uw naam en telefoonnummer bij entree. Dat zijn wij verplicht met oog op een mogelijk contactonderzoek door de GGD. Maar u hoeft bij minder dan 6 personen niet meer te reserveren vooraf. Net als eerder hanteren we het principe VOL=VOL, wat in de praktijk betekend dat u soms heel even moet wachten op een tafeltje. Maar dat is nooit lang, dus kom gerust langs voor een lekkere maaltijd!

Informatie voor als u ons restaurant bezoekt:

* U bent van harte welkom en wij zijn gastvrij als altijd.
* Kom vooral gewoon langs, u hoeft zich als gast niet aan allerlei speciale horeca-regels te houden, dat doen wij al voor u!
* Reserveren vanaf 6 personen kan uitsluitend telefonisch via telefoonnummer: 0318 – 65 18 12.
* U kunt ook gewoon "op de gok" zonder reservering langskomen, dan vragen wij bij entree om uw naam en telefoonnummer. Dit telt ook als reservering, maar VOL=VOL.
* Wij bedenken de maatregelen niet zelf, maar moeten ons wel aan een maximum aantal gasten houden.
* Heeft u griep, koorts of moet u veel hoesten? Kom dan voor uw eigen veiligheid en die van onze gasten en medewerkers niet.
* Houdt zoveel mogelijk een afstand van 1,5 meter tot de andere gasten en medewerkers!
* In ons restaurant zijn op diverse plekken hygiënedoekjes aanwezig en desinfecterende handgel/zeep. Gebruik dat zo vaak als nodig.
* Betaal zoveel mogelijk contactloos/pin.
* Onze toiletten worden net als andere dingen in ons restaurant nog meer dan normaal schoongemaakt. U kunt er dus veilig gebruik van maken.
* Was uw handen na toiletbezoek en/of als u van binnen naar buiten komt.
* In de speelkamer mogen geen volwassenen aanwezig zijn. Voor de buitenspeeltuin vragen wij u ook om uw kinderen zoveel mogelijk zelf te laten spelen en zo min mogelijk als volwassene in de speeltuin te komen.

En tot slot, ook wij kunnen niet wachten tot we weer gewoon zonder al deze maatregelen de gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent. Maar wij houden ons aan de opgelegde regels en maatregelen. En ook daarmee blijven we u die gastvrijheid bieden en een lekkere maaltijd! U kunt met een gerust hart bij ons lekker komen eten. Zeker nu de zomerperiode er aan komt en wij ons uitgebreide terras openen, waar we sowieso aan alle maatregelen ruimschoots kunnen voldoen. We hopen u snel weer te begroeten, welkom!

Openingstijden

  • ma. gesloten
  • di. gesloten
  • wo. 16:00 - 20:30
  • do. 16:00 - 20:30
  • vr. 16:00 - 20:30
  • za. 12:00 - 20:30
  • zo. 12:00 - 20:30